radyobir
radyobir

Aykut Demir'le ilgili karar verildi!..

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da kadro dışı bırakılan Aykut Demir için flaş karar...

11 Ocak 2019 18:01 | Kategori:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da savunma oyuncusu Aykut Demir affedildi.

Kulüp başkanı Sacit Ali Eren, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 1 ay önce yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılan Aykut Demir'in, kampa katılarak takımla çalışmalara başladığını belirtti.

Eren ayrıca, Makedonyalı orta saha oyuncusu Zeni Hüsmani ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını da duyurdu.

KADRO DIŞININ PERDE ARKASI

İddiaya göre, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynayacakları rövanş maçı öncesi futbolcular kaptan Aykut Demir tarafından toplantı düzenlediği iddia edilmişti.
Aykut Demir’in davetine ise Abdulkadir Kayalı, Fatih Atik ve Muhammet Ildız’ın destek verdiği toplantı esnasında konuşulanlardan rahatsız olan Muhammet Reis, Çağlar Birinci ve Ergin Keleş’in Aykut Demir’e karşı çıktıları ve toplantı esnasında tartışma çıktığı söylenmişti.

Çıkan tartışma sonucu Muhammet Reis, Çağlar Birinci ve Ergin Keleş’in, Aykut Demir, Fatih Atik, Abdülkadir Kayalı ve Muhammet İldiz’in üzerine yürüdükleri araya diğer oyuncuların girmesiyle yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmeden yatıştırıldığı bilgisine ulaşılmıştı. Giresunspor yönetimi bu gelişmelerin ardından Aykut Demir, Fatih Atik, Abdülkadir Kayalı ve Muhammed İldiz’i süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI