radyobir
radyobir

Bahçeli'ye göre FETÖ, siyasette hala aktif

Türkiye'yi erken seçime götüren teklifi sunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu konuyu görüştüğü sırada FETÖ'nün siyasi ayağının hala aktif olduğuna dair mesaj verdiği belirtildi.

20 Nisan 2018 08:18 | Kategori:

Bahçeli ve Erdoğan'ın 30 dakika süren ve Türkiye'yi 28 Haziran 2018'de erken seçime götürme kararı alınan buluşmasında FETÖ konuşuldu. Habere göre Bahçeli Erdoğan'a "FETÖ’nün siyasetteki ayağı temizlenmezse, yerel seçimler başta olmak üzere pek çok alanda farklı dinamikler oluşur” derken Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı'nın bu uyarıyı dikkate aldığı belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekilliği seçimlerinde 'AK Parti’de FETÖ ile en küçük bir iltisakı bulunanları ya da bu konuda şüphe taşıyanları aday göstermeyeceği' kaydedildi.

Bahçeli, 10 Nisan’da Meclis’te yaptığı grup toplantısında da "FETÖ’nün kripto damarının hâlâ aktif olduğunu” söylemişti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI