radyobir
radyobir

Balıkesir'de kritik randevu

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Pınar Karşıyaka, bugün Balıkesir Yeni Spor Salonu'nda Best Balıkesir'in konuğu olacak.

06 Mayıs 2017 07:27 | Kategori:

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında Pınar Karşıyaka, bugün saat 17.00'de Best Balıkesir'in konuğu olacak. Yeşil kırmızılılar, bu karşılaşmayı kazandığı takdirde, Playoff'a kalmayı garantileyecek. Ayrıca, Kaf Kaf'ın bu maçı kazanması, Best Balıkesir'in ligden düşmesi anlamına geliyor.

166 GÜN SONRA BALIKESİR'DE

Pınar Karşıyaka'nın ABD'li oyun kurucusu Mike Green, 166 gün sonra Balıkesir'de parkeye çıkacak. Sezona Best Balıkesir'de başlayan Mike Green, burada oynadığı 8 maçta galibiyet yüzü görememişti. Green, Mavi beyazlı formayla Balıkesir Yeni Spor Salonu'nda oynadığı son maçında, Trabzonspor Medical Park'a karşı 13 sayı, 2 ribaund ve 2 asistle mücadele etmişti. Daha sonra Pınar Karşıyaka'ya transfer olan ABD'li oyun kurucu, İzmir'de oynanan maçta eski takımına karşı 15 sayı ve 9 asistle oynamıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI