radyobir
radyobir

BERBEROĞLU İSTİFA ETTİ

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu istifa etti. Berberoğlu'nun istifasını Vuslat Doğan Sabancı duyurdu..

08 Ağustos 2014 14:33 | Güncelleme :08 Ağustos 2014 15:27 | Kategori: Medya

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu gazeteyle yollarını ayırdı. Vuslat Doğan Sabancı'nın haberi duyurmasının ardından Sabancı ve Berberoğlu, çalışma arkadaşlarına bir konuşma yaparak veda etti. 
Berberoğlu vedasında; "Şu an sadece evime gitmek istiyorum, 5 yıllık Hürriyet maceramda bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim" dedi. Berberoğlu henüz bir plan yapmadığını ve dinlenmek istediğini sözlerine ekledi.

EYÜP CAN'IN DA İŞİNE SON VERİLDİ

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu'nun istifasının ardından, Doğan Grubu Radikal Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can'la da yollarını ayırdı.

Doğan Grubu'nda yolların ayrıldığı ikincisi isim, Gülen Cemaatine yakın isimlerden Eyüp Can oldu. Hürriyet yazarı olan Can, son olarak matbu olarak artık basılmayan Radikal'in genel yayın yönetmenliğini yapıyordu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI