radyobir
radyobir

Bodrum'da "Akdeniz Esintileri"

4. Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri 16 Temmuz Cumartesi akşamı "Akdeniz Esintileri" konseri ile başlayacak.

11 Temmuz 2022 16:26 | Kategori: Kültür & Sanat

Orkestra şefi Rustem Rahmedov yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, soprano Funda Uyanık ve Tenor Hakan Aysev’e eşlik ederek sevilen şarkılarından oluşan programı ile sanatseverlerin karşısında olacak.

"3 TENOR” / 23 TEMMUZ 2022 / Cumartesi / 21.00 / Konser / Orkestra Şefi: Şerdar Yalçın / Solistler: Murat Karahan, Efe Kışlalı Hakan Aysev, / İZMİR DEVLET OPERA VE BALESİ ORKESTRASI

23 Temmuz Cumartesi, "3 Tenor” konseri seslendirilecek. Orkestra Şefi Serdar Yalçın yönetiminde İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan, İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Efe Kışlalı ve İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçısı Hakan Aysev’in seslendirecekleri zengin bir programla sahnede olacaklar.    

"BEATRICE VALENTE JAZZ TRIO” / 30 TEMMUZ 2022 / Cumartesi / 21.00 / Konser / Kontrobas ve Solist: Beatrice Valente / Piyano / Ergio Egizio Valente / Bateri Rocco Sagaria / İTALYA 

Grubun kurucusu İtalyan kontrbasçı, basçı ve vokal Beatrice Valente, İtalyan caz piyanisti Ergio Valente ve perküsyon sanatçısı Rocco Sagaria’dan oluşan "Beatrice Valente Jazz Trio” 30 Temmuz Cumartesi akşamı sanatseverlerle buluşacak. Beatrice Valente Jazz Trio efsaneleşmiş klasik caz eserlerinin yanı sıra Akdeniz ve Avrupa cazının seçkin örneklerine uzanan programları ile Bodrumlu sanatseverlere 75 dakika sürecek keyifli bir performans sergileyecekler.

"CARMEN” / 5 AĞUSTOS 2022 / Cuma / 21.30 / Flamenko / AIDA GOMEZ DANS TOPLULUĞU / Koreografi: Aida GOMEZ / İSPANYA

İspanya'da defalarca yılın dansçısı ödülünü alan, Flâmenko dansının en büyük isimlerinden AIDA Gomez Dans Topluluğu 'CARMEN' gösterileri ile 4. Bodrum Kaleiçi Etkinliklerine renk katacak. Bızet'in unutulmaz CARMEN müziklerinin gösteri için Jose Antonio Rodriguez tarafından özel bestelenmesi sonucu ortaya çıkan Flâmenko eserleri, dans ve müzik severlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Herkesin hikâyesini bildiği çingene kızı Carmen’i kendi yorumlarıyla sahneye taşıyacak olan Aida Gomez Dans Topluluğu Bodrum’da İspanya rüzgârı estirecek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI