radyobir
radyobir

Burak Özçivit ve Murat Boz izdihamı

'Kardeşim Benim' adlı sinema filminin ikincisi önceki akşam görücüye çıktı. Burak Özçivit, Murat Boz, Ferdi Sancar, Leyla Feray, Pınar Deniz ve Korhan Herduran rol aldığı devam filmi, Kanyon AVM'de gerçekleşecek gala öncesi Özdilek AVM'de halk gösterimiyle tanıtıldı.

24 Kasım 2017 02:29 | Kategori: Magazin

Yaklaşık 5.000 kişinin katıldığı ve 9 sinema salonunda gösterilen 'Kardeşim Benim-2' nin halk gösteriminde izdiham yaşandı. Murat Boz ve Burak Özçivit hayranları ünlü ikiliyle selfie yarışına girdi.



Filmin aynı zamanda yapımcılığını da üstlenen oyuncu Burak Özçivit "Bugün burada bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederiz. Bize gösterilen bu ilgi bizim doğru bir şeyler yaptığımızı gösteriyor. Biz bugün Türkiye’de ilk defa yapılan bir şeyi yaptık ve çok da güzel oldu" dedi. Filmin diğer başrol oyuncusu Murat Boz ise "Herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan emin olun; çok daha güzel, hareketli bir film sizi bekliyor" şeklinde konuştu.

USTA OYUNCU TARTAKLANDI

Renkli geçen halk gösterimi sonrası Kanyon AVM'de konukların katılımıyla gala gecesi düzenlendi. Geceye oyuncuların performansları yerine yaşanan tatsız olaylar damga vurdu. Ünlü isimlerin ilgi göstermediği gala gecesi sönük geçti. Usta oyuncu Erol Taşçı'nın kapıda ismi olmasına rağmen alınmaması ve tartaklanması gecenin tadını kaçırdı.



Taşçı, "Beni buraya Sayın Timur Savcı ve ekibi çağırdı. Ancak kapıda ismim olmasına ve beni tanımalarına rağmen içeri giremedim. Kapıdan içeri girmek istedim ancak güvenlikle beni tekme tokat tartakladı. Film yetkilileri bir şey yapmadı. Sonra dediler ki ismim listede varmış. Ben sinemaya yıllarımı verdim. Yaşadığım çok kötü olaydı" şeklinde konuştu.

SEVGİLİSİNE SOSYAL MEDYADAN DESTEK VERDİ

Serinin ilk filminde yer alan Aslı Enver, ikinci filmin gala gecesine katılmadı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden Murat Boz'la olan fotoğrafını paylaşıp "Canım sevgilim. Çok güzel geçsin gecen. Seni seviyorum" notunu düştü.



İLK FİLMDEN DAHA KOMİK OLDU

Fahriye Evcen gecede eşi Burak Özçivit'i yalnız bırakmadı. Evcen, "Setlerini daha önce ziyaret etti. Sette kamera önünde olduğu kadar arkasında da çok eğleniyorlardı. Birinci filmden daha komik bir film oldu bence. Murat (Boz)'la çok iyi anlaşıyorlar" dedi.



BİZ İSTEDİK AMA ASLI'YA UYMADI

Burak Özçivit "İlk filmde Aslı Enver rol aldı. Ancak kendisi ikinci filmde rol almadı. Bir daha Aslı Hanım'la çalışır mısınız?" şeklindeki soruya "Neden olmasın? Biz zaten Aslı olsun çok istemiştik. Ancak onun programına uymadı. İnşallah ileride tekrar çalışırız" cevabını verdi.

ÇOCUK İÇİN BASKI YOK

Burak Özçivit'in annesi Ceyhan Özçivit'in torun istediği ve Fahriye Evcen'e baskı yaptığı iddialarına Evcen, "Baskı yok aslında ama zamanı gelince olur inşallah. Hep kısmet bu işler. Doğru zaman geldiğinde inşallah" sözleriyle cevapladı.Mazlum AYDIN

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI