radyobir
radyobir

Daçka'da 2 transfer birden

Darüşşafaka Basketbol, Nijeryalı uzun Michael Eric ile anlaştı. Darüşşafaka Basketbol, 25 yaşındaki ABD'li oyun kurucu Will Cummings ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllıksözleşme imzaladı.

17 Temmuz 2017 18:36 | Kategori:

İspanya'dan Gigantes Del Basket'in haberine göre Yeşil Siyahlılar, son olarak Bilbao Basket'te forma giyen Nijeryalı pivot Michael Eric ile anlaştı. 29 yaşındaki Eric, geçen sezon İspanya Ligi'nde 9.5 sayı ve 5.6 ribaund ortalamalarıyla oynamıştı. 

Bu sezon Eurocup'ta şampiyonluğu hedefleyen Daçka, Yunanistan'ın Aris takımından ABD'li oyun kurucu Will Cummings ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Cummings, geçen sezon Selanik ekibiyle, Yunanistan Ligi'nde 14.5 sayı, 3.6 ribaund ve 3.1 asist; FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde ise 15.2 sayı, 3.8 ribaund ve 3.4 asistle mücadele etti. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI