radyobir
radyobir

Devre arası büyük operasyon

Siyah beyazlı takımda devre arasında büyük bir operasyon yapılacak. Yönetim bunun karşılığında önemli bir giderden de kurtulacak.

17 Aralık 2017 11:02 | Kategori:

Beşiktaş devre arasında kasaya da transfer yapacak... Ara transferde kadroya takviyede bulunacak olan siyah beyazlılar, müthiş bir formülle önemli bir gider kalemini de silecek...

Siyah-Beyazlılar'da maliyetleriyle kulübe büyük külfet getiren Veli Kavlak, Denys Boyko, Aras Özbiliz, Alexander Milosevic ve Mustafa Pektemek'in masraflarından kurtulmak için formül aranıyor. Yönetimin bu isimlerle görüşerek kendileriyle yola devam edemeyeceklerini bildirdiği aktarıldı.

Futbolcuların yıllık maliyetlerinin yaklaşık 6.5 milyon euroya geldiği belirtilirken, bu isimlerin ocak ayında ya kiralık ya da bonservisiyle birlikte gönderilmek istendiği kaydedildi.

Beşiktaş'ın yapmak istediği transferler için de bu isimlerden kurtulması gerekiyor. Devre arasında hem Vida'yı hem de Demba Ba'yı alınak isteyen Beşiktaş, yabancı futbolcuları göndermek zorunda. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI