radyobir
radyobir

DNA kendini belli eder!

Seda Sayan önceki akşam iş adamı sevgilisi Murat Karabova ile Kalamata Meyhane'de sahne alan Emre Altuğ'u izledi. Seda Sayan içeride Emre Altuğ şarkıları ile aşk dolu anları ise objektiflere böyle yansıdı.Seda Sayan Emre Altuğ şarkılarına sevgilisi Murat Karabova ile eşlik ederek, 'Mutluyum, huzurluyum' dedi.

06 Ekim 2017 14:09 | Kategori: Magazin

Hale Soyazi’nin kendisini mahkemeye vermesiyle ilgili konuşan Seda Sayan, ‘Oğlu diye bildiğimiz kişi, programa katıldı da konuştu. DNA testi belli eder zaten kendini.’ dedi. Oğlu Engincan’ın gece çıkışı kavga ettiği dedikodu sorularına ise, ‘Oğulcan kimse ile kavga etmez. O iyi niyetlidir’ dedi. 

Galerici Murat Karabova ile olan aşk sorularını ise yanıtsız bırakan Seda Sayan sevgilisiyle ayrı ayrı araca bindi. Aşıkların mutlu halleri ise objektiflere böyle yansıdı.

Akaretler Kalamata Meyhane’nin sahibi Varol Kaynar, başarılı işletmeci Cenk Çötele ve şef Yılmaz Paran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen bol eğlenceli gecede Emre Altuğ şarkılarıyla konuklarına keyifli bir gece geçirtti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI