radyobir
radyobir

Evlada veda!..

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Marmara İlahiyat Camii'ne getirildi. Cenazeyi hastaneye almaya gelen Mesut Yılmaz cezane aracına binerek camiye geldi. Mesut Yılmaz da tabuta omuz verdi. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi cami avlusuna götürüldü

18 Aralık 2017 12:43 | Kategori: Yaşam

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesini almak için Şişli'deki hastaneye geldi. Mesut Yılmaz, saat 10.45 sıralarında hastaneye geldi. Yılmaz'ı hastanede karşılayanlar arasında Abdurrahim Albayrak ve Mustafa Sarıgül de yer aldı.

MESUT YILMAZ DA TABUTA OMUZ VERDİ

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesi hastaneden alındıktan sonra Marmara İlahiyat Camii'ne getirildi. Mesut Yılmaz da tabuta omuz verdi. Berna Yılmaz  da oğlunun tabutuna dokundu, cami avlusuna kadar arkasından yürüdü. Yavuz Yılmaz'ın cenazesi cami avlusuna götürüldü.

İntihar ettiği ihtimali üzerinde durulan Yavuz Yılmaz'ın ölümünden yarım saat önce Mesut Yılmaz ile konuştuğu ve Amerika'da tedavisi için bulunan annesinin durumunu sorduğu öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI