radyobir
radyobir

Feghouli'nin akıbeti belli oldu...

Galatasaray'ın Cezayirli oyuncusu Feghouli'nin akıbeti belli oldu... Büyük bir olasılıkla sarı kırmızılılarda Feghouli dönemi kapanıyor...

20 Eylül 2018 13:01 | Kategori:

Sezon başındaki Akhisar karşılaşmasında ilk 11'de olan Sofiane Feghouli, Süper Lig'de şans bulamıyor. İlk dört haftayı kulübede geçiren Cezayirli yıldız, Kasımpaşa maçında da yedekti.

Yıllık 3 milyon 850 bin euro net maaş alan Feghouli, takımın en pahalı yedek oyuncusu durumunda. Kadroya giremeyen Feghouli için flaş bir gelişme yaşandı ve menajerler teklif getirdi.

Yönetimin fazla bir bonservis bedeli beklemediği oyuncu için yıllık ödenen 3 milyon 850 bin euro'luk maliyetten kurtulmak istediği öğrenildi.

Ayrılmaya sıcak bakan Cezayirli yıldız tekliflere sıcak bakarken 28 yaşındaki oyuncunun kafasındaki adres ise Dubai...

Feghouli, geçtiğimiz sezonda 31 karşılaşmada forma giydi. Cezayirli oyuncu bu karşılaşmalarda 7 gol atarken 10'da asist yaptı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI