radyobir
radyobir

Fenerbahçe işi bitirdi...

Sky Sports'a göre Fenerbahçe, Uruguaylı yıldızın işini bitirdi.

16 Ocak 2018 10:22 | Kategori:

Fenerbahçe'de gidenler ve sözleşmesi yenilenecekler olsa da gelen bir isim yok... Ancak, İngilizler sarı lacivertlilerin yeni transferini açıkladı... 

Transferde sessizliğini koruyan Fenerbahçe için Sky Sports'tan yeni bir iddia geldi. Sarı-lacivertli takımın, Fiorentina'nın Uruguaylı sol beki Maximiliano Olivera için temas halinde olduğu ileri sürüldü.

25 yaşındaki Olivera, orta sahanın solunda ve stoper mevkisinde de görev yapabiliyor. Fiorentina ile 2021'e kadar kontratı bulunan oyuncu ile Serie A takımları Sampdoria ve Cagliari'nin de ilgilendiği belirtildi.

İki sezon önce Penarol'dan 2.5 milyon euro karşılığı Fiorentina'ya giden Maximiliano, geçen sezon çıktığı 18 maçta 2 asist yapmıştı. Uruguaylı futbolcu bu sezonda ise fazla göze giremedi. Ligde sadece 4 maçta şans buldu.

Olivera'nın farklı pozisyonlarda oynayabilmesi nedeniyle Fenerbahçe'ye önerildiği ifade ediliyor. 'Sıradan oyuncu almam' diyen Aykut Kocaman'ın tavrı merak konusu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI