radyobir
radyobir

G. Saray'a Fransa'dan bir yıldız geliyor

Sarı kırmızılılar transferde bir büyük isimle anlaşmak üzere...

07 Ocak 2018 14:35 | Kategori:

Galatasaray'da transfer rotası bir anda Fransa'ya döndü. Sarı kırmızılı yönetim ünlü bir isimle anlaşma aşamasına geldi...

Galatasaray'ın, St Etienne'de forma giyen Paul Pogba'nın ağabeyi Florentin Pogba ile ilgilendiği iddia edildi. Fransız basını, St. Etienne'de bu sezon sadece 5 maçta forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Florentin Pogba'yı satmak istediğini yazarken 27 yaşındaki savunma oyuncusunun gidebileceği takımlar arasında Marsilya, Bordeaux ve Galatasaray gösterildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin, henüz Pogba ile ilgili resmi bir girişimde bulunmadığı fakat Florentin Pogba hakkında araştırma yaptığı öne sürüldü.

Stoper mevkinde görev yapan tecrübeli futbolcunun, aynı zamanda sol bek olarak da oynayabilmesinin Galatasaray'ın ilgisini fazlasıyla çektiği ifade edildi.

Ayrıca Pogba'nın sözleşmesinin bu sezon sonunda bitecek olması ve maliyetinin düşük olmasının da Galatasaray'ı harekete geçirmeye yettiği bilgisi verildi.

Galatasaray bu oyuncu için resmi bir girişimde bulunacak... Transferin gerçekleşme olasılığı da bir hayli yüksek görünüyor... Hafta içinde bu olayla ilgili gelişmeler yaşanacak. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI