radyobir
radyobir

Galatasaray son dakikada turu garantiledi: 77-71

İntegral Forex Türkiye Kupası'nda Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka Doğuş'u 77-71 mağlup ederek yarı finalde Banvit'in rakibi oldu.

17 Şubat 2017 10:37 | Kategori:

Dengede giden ilk çeyrek, skor bakımından kısır geçti. Galatasaray Odeabank, Tibor Pleiss ile etkili olsa da, rakibine karşı üstünlük sağlayamadı ve ikinci çeyreğe 13-13 eşitlikle gidildi. İkinci çeyrekte de her iki takım, üstünlük kurmakta zorlandı. Ancak Darüşşafaka Doğuş, Brad Wanamaker'ın önderliğinde devre arasına 36-35 önde giden taraf oldu. 

Karşılaşmadaki denge, üçüncü çeyrekte de devam etti. Üstünlük sık sık el değiştirse de, aradaki farkı koruyan Daçka, son çeyreğe 53-52 önde girdi.

Son çeyreğe etkili başlayan Galatasaray Odeabank, 9-1'lik bir seriyle başladı. Yeşil Siyahlılar, buna karşın çabuk toparlandı ve maça yeniden ortak oldu. Son dakikaya 69-68 önde giren Cimbon, Sinan Güler ve Jon Diebler'ın bulduğu sayılarla karşılaşmayı 77-71 kazandı.

Galatasaray Odeabank'ta Tibor Pleiss, 11'i ilk çeyrekte olmak üzere toplamda 19 sayı ve 12 ribaundla double double yaparak takımının en etkili ismi olurken, Kritik yerlerde sahneye çıkan Sinan Güler, 17 sayı, 6 ribaund ve 6 asistle oynadı. Kupaya veda eden Darüşşafaka Doğuş'ta Brad Wanamaker, 24 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. 

 Galatasaray Odeabank, Banvit ile cumartesi saat 16.30'da finale kalmak için karşı karşıya gelecek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI