radyobir
radyobir

Gelinlik giydiler ama, evlilik deyince...

Antalya'da 2018 yeni sezon tasarımlarının yer aldığı İğne İplik Gelinlik Firması tarafından gelinlik defilesi düzenlendi. Çağla Şikel, Özge Ulusoy ve Günay Musayeva gibi ünlü modellerin yer aldığı defilede adeta moda şöleni yaşandı.

07 Kasım 2017 02:27 | Güncelleme :06 Kasım 2017 14:22 | Kategori: Magazin

Defile sonrası habercilerle sohbet eden ünlü mankenler evlilik konusunda neler söyledi neler.

Manken Günay Musayeva, eski eşi Tolga Karel’e veryansın etti. Musayeva, "Oğlum babasını artık sormuyor. Tolga aylık 500 lira nafakayı veremiyor. Hiç vermesin daha iyi. Cihangir’i hiç arayıp sormuyor. Çok zor günler geçirdim. Bunların suçlusu Tolga’dır" dedi. Gazetecilerin "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna manken, "Doğru zamanda, doğru kişi olursa neden olmasın. Tabii ki evlenirim" dedi.

Emre ile tekrar evlilik yok

Eski eşi Emre Altuğ'la sürekli yan yana olduğu için çıkan "Yeniden evlenecekler mi?" sorusuna Çağla Şikel şu cevapla nokta koydu. Şikel, "Emre ile tekrar evlenme durumum kesinlikle olmayacaktır" şeklinde kesin konuştu.

Manken Özge Ulusoy ise, "Artık gelinlik görünce heyecanlanmıyorum. Ailemden evlen diye bir baskı yok. Evliliğe soğuk değilim ama bunu zaman gösterecek" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI