radyobir
radyobir

Gomis: Kimseden korkmuyoruz, hedef 9 puan

Alanya galibiyeti Galatasaray'a hava getirdi... Gomis, "Haftaya kazanıp, geri döneceğiz" ifadesini kullanırken, Linnes "Beşiktaş'ın 6 puan önündeyiz, onların sahasında farkı 9'a çıkartacağız" dedi. Soyunma odasında da futbolcular derbi zaferi için kenetlendi.

27 Kasım 2017 12:19 | Kategori: Yaşam

aşakşehir yenilgisinin moral bozukluğu çabuk atlatanGalatasaray, taraftarı önünde kendine geldi. Alanyaspor galibiyeti sadece 3 puan değil, Beşiktaş derbisi öncesi özgüven de getirdi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Bafetimbi Gomis, "Beşiktaş derbisi iyi olacak. Önemli bir takım ve Şampiyonlar Ligi’nde gördük. Gelecek haftaki maç çok izlenecek. Vodafone Park’ın atmosferinden bana bahsedildi ama bizim stadımızdaki atmosfer daha değerli. Biz 3 puanı alıp geri döneceğiz” dedi. Kendi performansıyla ilgili konuşan Gomis, "13 gol attım. Bu çok iyi olabilir ancak daha fazla katkı sağlamam lazım. Kaçırdıklarımı da atmam lazım. O zaman daha iyi hissedeceğim” ifadesini kullandı. Latovlevici’nin yerine giren ve taraftarlardan müthiş destek gören Linnes de derbiye yönelik iddialı sözler sarfetti.

‘Kimseden korkmuyoruz’

Norveçli sol bek, "Başakşehir maçı kazaydı. Kendi aramızda konuşup dersler çıkardık. Şimdi önümüzde Beşiktaş var. Onlar puan kaybetti, biz kazandık. Fark 6 puana çıktı. Onların sahasına gideceğiz ve korkmuyoruz. Haftaya farkı 9’a çıkartacağız” dedi. Alanyaspor galibiyeti sonrası da soyunma odasında futbolcuların tek gündemi Beşiktaş’tı. Sarı-Kırmızılılar tam anlamıyla derbi için kenetlendi ve birbirlerine söz verdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI