radyobir
radyobir

Haluk Levent'ten anlamlı destek

Türk rock müziğinin usta ismi Haluk Levent, 'Gergedan Yapım' tarafından gerçekleştirilen 'Çeyrek Asır Açıkhava Konserleri' turnesi kapsamında dün akşam Antalya Konyaaltı Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi.

05 Ekim 2018 15:14 | Kategori: Magazin

Müzik yaşamında 25 yılı geride bırakan Haluk Levent, ‘Çeyrek Asır Açıkhava Konserleri’ turnesinin 8. ayağı olan Antalya’da sevenleriyle buluştu. Batman’da yaşanan terör saldırısında 8 askerimizin şehit olması üzerine konserini yapma kararı alan Haluk Levent, konserin tüm sanatçı gelirini şehit ailelerine bağışladı. Konser öncesi sosyal medya üzerinden konserini gerçekleştireceğini ve tüm sanatçı gelirini şehit ailelerine bağışlayacağını açıklayan Haluk Levent, 'Biliyorsunuz bugün Batman'dan gelen 8 şehit haberlerimiz var. Normalde bu konseri iptal edebilirdim. Ama ben iptal etmek yerine, şehit ailelerimize bir nebzede yardımcı olabilmek istedim. Konserlerimizin yapımcısıyla görüştük. Antalya konserimizin tüm sanatçı geliri, şehit olan koca yürekli canların ailelerine bağışlanacak' dedi. 

Konserine seyircilerin arasından başlayan Haluk Levent, yaklaşık 3 saat süreyle unutulmaz şarkılarını binlerce Antalyalı seveniyle birlikte söyledi. Her konserinde sahnede bir sürprize imza atan Levent, bu kez seyircilerin arasında bulunan minik bir hayranının çaldığı gitar eşliğinde 2 şarkısını seslendirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI