radyobir
radyobir

İngiltere'de yasaklar aylarca sürebilir

Son 24 saatte 209 kişinin koronavirüsten yaşamını yitirdiği İngiltere'de yasakların aylarca sürebileceği bildirildi.

30 Mart 2020 10:42 | Kategori: Dünya

İngiltere’de Pazar günü itibarıyla Corona virüsünden ölenlerin sayısı 1228 olarak açıklandı. Son 24 saatte 209 kişinin daha hayatını kaybettiği belirtildi. Bir önceki gün ise 260 kişi hayatını kaybetmişti. İngiltere’de üst düzey bakanlardan Michael Gove BBC televizyonuna yaptığı açıklamada İngilizlerin sokağa çıkma yasaklarına bir süre daha hazır olmalarını istedi. Gove, ‘‘Bence herkes bu önlemlerin önemli bir süre daha yürürlükte kalmasına hazırlıklı olmalı’’ dedi.

İngiltere’de üst düzey bir sağlık yetkilisi Jenny Harries de Corona virüsü salgınıyla mücadelede alınan bazı giriş çıkış kısıtlamalarının aylarca sürebileceğini ve ancak kademeli olarak kaldırılacağını bildirdi. Başbakan Boris Johnson da durumun iyileşmeden önce bir süre daha kötüye gideceğini kaydetti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI