radyobir
radyobir

İsrail Büyükelçili'nde olay!.. 1 ölü, 2 yaralı!..

Başkent Amman'daki İsrail Büyükelçiliği binasında medyana gelen olayda bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

24 Temmuz 2017 08:04 | Kategori: Dünya

Ürdün'ün başkenti Amman'daki İsrail Büyükelçiliği binasında meydana gelen olayda, bir Ürdünlünün hayatını kaybettiği, birer İsrailli ve Ürdünlünün yaralandığı bildirildi.

Ürdün Genel Emniyet Müdürlüğü Halkla İlişkiler ve Basın İdaresinden yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin, olayla ilgili soruşturma başlatmak için elçilik binasını güvenlik çemberine aldığı belirtildi.

Açıklamada, ilk incelemeler sonucu, olayda bir Ürdün vatandaşının yaşamını yitirdiği, birer Ürdünlü ve İsraillinin de yaralandığının belirlendiği kaydedildi.

Emniyet kaynaklarından daha önce yapılan açıklamada, bir Ürdün vatandaşının Amman'daki İsrail Büyükelçiliğinde İsrailli bir görevliye bıçakla saldırmasının ardından güvenlik görevlilerinin saldırganın üzerine ateş açtığı, olayda bir kişinin öldüğü, bir kişinin de yaralandığı ifade edilmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI