radyobir
radyobir

Karamollaoğlu'ndan İYİ Parti'ye ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medyada 'troll' olarak bilinen hesaplardan şikayet etti ve uzun yıllardır siyaset yaptığını belirterek "Böyle bir tarzla ilk kez karşılaşıyorum" dedi.

02 Şubat 2018 08:34 | Kategori:

Karamollaoğlu, iade-i ziyaret kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Görüşme sonrası açıklama yapan Karamollaoğlu iktidara yakın bazı yazarlar ile sosyal medya trollerinden yakındı. Eşini ve çocuklarını hedef alan paylaşımlara tepki gösteren Karamollaoğlu, "Alışılmadık bir şey. Bu kadar yıllık siyasetçiyim böyle bir tarzla ilk kez karşılaşıyorum” dedi. 

Partiler arasındaki ittifakla ilgili bir soru üzerine Karamollaoğlu, Türkiye’nin şu anda en ciddi problemlerinden birinin kutuplaşma olduğunu, kutuplaşmayı çağrıştıracak ifadelerden kaçınmaya özen gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Akşener de Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar üzerinden istifade edilen bir görüşme olduğunu söyledi. Şu an siyasi partilerin birbirleriyle görüşüp Türkiye’nin meseleleri üzerinde fikir alışverişinde bulunmasının, 'kamplaştırılan dilin yumuşamasına vesile olacağını' belirten Akşener, ziyaretten dolayı Karamollaoğlu’na teşekkür etti.

Akşener "Kendilerine ‘milli, yerli ittifak’ tanımını koyup, karşı tarafta yer alabilecek siyasi yapılar da ‘gayrı milli’ hatta utanmasalar ‘hain’ haline getirilecek. Bunu şiddetle reddediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

SEÇİM GÜVENLİĞİ

Akşener ayrıca "Seçim güvenliği sadece oyların kullanıldığı ya da sandıkların açıldığı gün değil ondan çok önce, devletin imkânlarının iktidar tarafından kullanılmaya başlanmasıyla ortadan kalkmaya başlıyor, vatandaşa bunu da hatırlatmak gerekiyor. Vatandaşımız sandıklar konusunda en ufak bir tereddüt göstermesin. Çünkü sadece biz değil bütün muhalefet bu konuda tam bir kararlılık içinde” dedi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI