radyobir
radyobir

Lens defteri kapanmadı!..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Jeremain Lens konusunda yaptığı açıklamayla Hollandalı için defterin kapanmadığını ima etti.

05 Ağustos 2017 09:14 | Kategori:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Jeremain Lens konusunda yaptığı açıklamayla Hollandalı için defterin kapanmadığını ima etti. İşte detaylar...

F.Bahçe Teknik Direktörü, "Lens’i ben istemesem, ona geçen yılki ücretinden çok daha fazla ücret neden teklif edilir ki! Bu kadar basit. Eğer kandırılmıyorsam bu...” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş ile prensipte anlaşan Jeremain Lens’in transferi ile ilgili gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Sturm Graz maçı sonrası gazetecilerin konu ile ilgili sorusuna imalı bir yanıt veren Kocaman, şunları söyledi:

"Lens’i ben istemesem, ona geçen yılki ücretinden çok daha fazla ücret neden teklif edilir ki! Neden istemeyeyim? Bu kadar basit. Daha fazlası teklif edildi. Eğer kandırılmıyorsam bu... Bana rağmen, Lens’i istememe rağmen bırakılmaz diye tahmin ediyorum. Buradaki tehlike başka bir tehlike. Başka bir tarafa çekilmeye çalışılıyor.”

İKİ TRANSFER ŞART

Stoper ve merkez forvet oyuncusu transfer etmelerinin şart olduğunu ifade eden Kocaman, Sturm Graz maçında bazı oyuncuları protesto eden taraftarlara da çağrıda bulundu. Kocaman, "Herkesin birbirini kucaklamaya ihtiyacımız var. Birbirimizi aşağıya çekecek şeylerden uzaklaşmamız gerek. Büyük hedeflere çatışma ile, öfke ile uzanılmaz” dedi.

Beşiktaş ile senelik 2.2 milyon Euro'ya anlaştığı iddia edilen yıldız futbolcu, Fenerbahçe'den senelik 4.5 milyon Euro'dan 5 senelik sözleşme istedi. Sarı-lacivertli yönetim bu geri dönüş sonrasında Lens transferini dondurma kararı almıştı.

Fenerbahçe senelik 2.3 milyon kazanan Hollandalı'ya yeni bir teklif yaparak "Sana 2.6 milyon Euro verelim, kulübünle olan sorunlarını çözüp gel" dedi. Lens bunun üzerine Fenerabahçe'yi arayıp 4.5 milyon Euro isteyince görüşmeler tıkanmıştı.

Beşiktaş'ın Lens transferinde aşama kaydetmesinin ardından sarı-lacivertli kulübün son bir hamle yaptığı söylentileri gün geçtikçe artıyor.

Aykut Kocaman, Sturm Graz karşısında sergiledikleri futbol için de, "Takımım ana oyunumuzu oynamak için çok şiddetli bir direnç gösteriyor” ifadesini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI