radyobir
radyobir

Marka olma yolunda ilerliyor

Genç yaşında yaptığı işlerle Ankara iş dünyasında sevilen ve tanınan bir isim haline gelen Seda Sertbolat, marka olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

26 Temmuz 2020 08:30 | Kategori: Yaşam

Açıköğretim  İşletme Fakültesi  mezunu olan genç iş kadını Seda Sertbolat, aynı zamanda  Latin dansları eğitmeni ve drama eğitmeni. 

3 Hukuk ve 1 Danışmanlık ofisi sahibi

2016 yılında hızlı bir kararla Ukrayna'daki  Maup Üniversitesi  Hukuk Fakültesine  kayıt yaptıran ve şu anda  son sınıf öğrencisi olan Seda Sertbolat'ın halihazırda 3 Hukuk  ve 1 danışmanlık ofisi olup başarılı iş hayatına devam etmektedir.

Yakın zamanda İstanbul Maslak'ta da ofis açacak olan Sertbolat, organizasyon alanında da yatırım yapma konusunda hazırlıklarını sürdürüyor.

Daha önce dans okulları sahibi olan Sertbolat, Ankara  Keçiören'de  anaokulu işletmeciliği ile eğitim alanına da hızlı bir dönüş yaparak  bu alanda da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Siyasette de fark oluşturma hedefinde!

Genç yaşında önemli siyasi tecrübe de edinen Seda Sertbolat, ileride bir kadın siyasetçi olarak güçlü bir konuma gelip ülke yönetiminde fark oluşturacak işlere imza atmayı hedefliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI