radyobir
radyobir

Meryem göz kamaştırdı!..

"Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü" muhteşem bir galayla seyircisiyle buluştu. Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Cingöz Recai' karakterini canlandırdığı filmde Meryem Uzerli 'Göze', Haluk Bilginer ise 'Baş komiser Mehmet Rıza' karakterine hayat verdi. Filmin sonunda Meryem Uzerli'nin canlandırığı karakterin ölmek üzereyken Kenan İmirzalıoğlu'yla öpüşmesi geceye damga vurdu.

13 Ekim 2017 02:36 | Kategori: Magazin

Merakla beklenen filme ilgi büyüktü. Davetliler saatler öncesinden sinema girişinde uzun kuyruklar oluşturdu. 

Film ekibinden Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli ve Musa Uzunlar ile birlikte,  Serkan Keskin, Fatih Artman, Günay Karacaoğlu, Laçin Ceylan, Hakan Boyav, Ushan Çakır, Meriç Aral ve Boran Kuzum ve filmin yönetmeni Onur Ünlü basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"İNŞALLAH İKİNCİSİNİ HATTA ÜÇÜNÜSÜNÜ YAPARIZ”

Vizyon heyecanı yaşayan film ekibi, gösterimden hemen önce kırmızı halı seramonisinde basınla bir araya geldi. Onur Ünlü, "Büyüyecek bir film yaptık, filmimizi seviyoruz. Gerçekten güzel oldu. Böyle bir film yok, inşallah bundan sonra  böyle filmler olur, bundan daha iyilerini yaparız. İnşallah ikincisini yaparız, üçüncüsünü yaparız” dedi. 

Haluk Bilginer ise "Umarız seyirci de çok beğenir. Ben de bu gece ilk kez seyredeceğim seyirciyle birlikte. Çekim aşamasında çok mutlu olduğumu söylemeliyim. Biz Onur’la ve Kenan’la çok çalıştık. İlk kez Meryem’ciğim (Uzerli) ile birlike çalıştık. Çok mutlu olduk, inşallah son olmaz” cümlelerini kurdu. 

"APAYRI, ÇOK GÜZEL BİR FİLM SİZİ BEKLİYOR”

Meryem Uzerli de "Yönetmenimiz Onur Ünlü’nün de dediği gibi çok apayrı çok özel bir film sizi bekliyor. Hem dram var hem aşk var her şey var. St. Petersburg ve İstanbul’da çektik. Çok güzel bir enerji içindeyiz biz. Ben Haluk Bilginer ve Kenan’la tanıştığım için Allah’a şükrediyorum. Çok güzel bir kadro olduk. Her zaman böyle bir şans olmuyor hayatta” dedi. 



MERYEM ÇOK ENERJİK

Film için kılıktan kılığa giren Kenan İmirzalıoğlu, "Bilirsiniz ‘Cingöz Recai’ Metin Ersan’la başlayıp Ayhan Işık’la devam eden bir serüven, biz de onu 2017’ye getirdik. 2017 gerçekleriyle yaptık. Çok özel bir oyuncu kadrosu var. Bu işin hakkıyla olması için. Yapımcımız da elinden geleni yaptı. Seyircimiz de inşallah teveccüh gösterir. Hepinizin de gördüğü gibi Meryem çok enerjik bir insan. Sete de aynen bu enerjisiyle geliyor. Sadece kamera önünde değil, arkasında da öyle. Kendi enerjisiyle ekibin de enerjisini yükselten bir insan. Müthiş bir performans gösterdi” dedi. 

ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Galaya adeta ünlü yağmuru vardı. Aralarında Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal, Barış Falay, Şenay Gürler, Oya Başar, Mehmet Erdem, Nebahat Çehre, Pelin Karahan, Perran Kutman, Sadi Calil Cengiz, Sinan Çetin, Beyza Şeker ve Engin Hepileri, Rıza Kocaoğlu, Ahu Yağtu, Öykü Çelik, Burak Kut, İpek Erdem ve Murat Evgin gibi isimler galada yerini aldı.

CESUR SİNEM

Eşi Kenan İmirzalıoğlu’nu önemli gecesinde Sinem Kobal yalnız bırakmadı. İç çamaşırı olmadan giydiği kırmızı abiye elbisesiyle objektiflere karşısına geçen Kobal, şıklığıyla göz doldurdu.
Sinem Kobal, "Ekibiyle, fragmanıyla ve enerjisiyle harika bir film olduğuna inanıyorum. Setlerini ‘Hayırlı olsun’ demek için bir kere ziyaret ettim. Harika enerjileri vardı” şeklinde konuştu.
SİLAH VE YAKIN DÖVÜŞ DERSİ ALDIM
Birkan Sokullu’yla ‘Yüz Yüze’ adlı diziyle beyazcam izleyicisiyle buluşacak olan Sinem Kobal, "Yeni projemiz oldukça iddialı. Silah eğitimi, yakın dövüş eğitimi aldım ve yoğun çalışıyorum” dedi.



SEVGİLİM YOK
Seçkin Piriler geceye kız arkadaşıyla katıldı. Muhabirlerin "Hayatınız da biri var mu? Sevgiliniz olsun istiyor musunuz?” sorularına Piriler, "Hayatım kimse yok. Ömrümde sadece iki çocuğum Hakan ve Volkan var. Şuan işimle gündeme gelmek istiyorum. Sunuculuk ve oyunculuk tekliflerini artık değerlendireceğim” şeklinde yanıtladı.



SETLERE KONUK OYUNCU OLARAK DÖNÜYOR

Pelin Karahan eşi Bedri Güntay'la galaya katıldı. Yemek programıyla ekranlarda boy gösteren Karahan, yakında konuk oyuncu olarak bir dizide oynayacağını dile getirdi. Ünlü oyuncu "Şu an için tam zamanlı bir projede yer alamam. Ancak konuk oyuncu olarak yer alacağım. Setleri özlüyorum ama bir proje düşüncem olduğunda anne sesini duyup vazgeçiyorum" diye konuştu. 

MURAT'LA GÖRÜŞMÜYORUZ

Bir dönem Murat Dalkılıç'la aşk yaşayan Ekin Türkmen siyah elbisesi ve sarı saçlarıyla galanın en dikkat çrken isimlerindendi. Merakla filmi izlemeyi beklediģini söyleyen Ekin Türkmen Murat Dalkılıç'ın Merve Boloğur'dan boşandıktan sonra kendisine sinema filminde oynamayı teklif ettiği haberlerine, "Bende bunları gazetelerden öğreniyorum. Öyle bir teklif olmadı. Ayrıca Murat'la görüşmüyoruz yaşanmış bitmiş birşey, bir mekanda karşılaşınca tabi ki selamlaşır konuşuruz ama sosyal medyada dahi birbirimizi takip etmeyiz" dedi.



PSİKOLOJİK DESTEK ALMADIK

Cem Yılmaz'la olan evliliğinden Kemal adında bir çocuğu olan Ahu Yağtu Cingöz Recai galasına tek başına katıldı. Oyuncu kadrosunun mükemmel olduğunu dile getiren Ahu Yağtu, çok güzel bir film olmuş çok beğendim açıklamasını yaptı.

Boşanmalarına rağmen Kemal'e karşı olan anne baba vazifesini eksiksiz yaptıklarını dile getiren Yağtu, "Cem'de bende üzerimize düşeni yapıyoruz. Bu bizim içimizden gelen bir şey herhangi bir psikolojik destek almadık" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI