radyobir
radyobir

Mesleğe ara veriyor

Dünyanın en ünlü markalarının reklam kampanyalarında rol alması için milyon dolarlar ödediği genç manken Cara Delevingne, Delevingne önümüzdeki sene modelliğe ara vereceğini açıkladı.

19 Kasım 2014 14:53 | Kategori: Magazin

22 yaşındaki model, Vogue dergisine yaptığı açıklamada, "Oyunculuğa, şarkı yazmaya ve arkadaşlarıma çok daha falza vakit ayırmak istiyorum. Hatta şu an çok güzel bir filmde oynamak için hazırlanıyorum” dedi. Cara, geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü prodüktör Pharrell Williams ile stüdyoda bir şarkı üzerinde çalışıyordu. Victoria's Secret'ın en dikkat çeken 'melek'lerinden biri olan Cara'nın kararı şaşkınlık yarattı. Kalın kaşları, kendine has giyim tarzı ve mimikleriyle dünyayı peşinden koşturan model, cinsel kimliğiyle de adından sık sık söz ettiriyor. Biseksüel olduğunu açıklayan manken, daha önce One Direction grubunun solisti Harry Styles ile sevgili olmuştu. Daha sonra model kız arkadaşı Michelle Rodriguez ile birlikte olan Cara’nın adı Rihanna ile bile adı anıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI