radyobir
radyobir

Quaresma hakkında karar...

Beşiktaş Spor Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Radyospor'da Özgür Sancar'a önemli açıklamalar yaptı.

17 Nisan 2017 20:30 | Kategori:

İşte o sözler:

"Lyon, çıktığında herkes söyledi biz de söyledik, zor takımız. Burada hatalarımızdan ders çıkararak kazanacağız, çocuklarımız çok hırslılar ilk maçı talihsiz bir şekilde kaybettiğimizi düşünüyorlar. Fabri ile konuştuk, onun özgüveni çok yüksek, bu sebeple hata yaptı. Bu hatalar olur, ama hata yaptı diye Fabri'nin bize kattıklarını unutacak değiliz. Fabri'nin morali çok yüksek, arkadaşları destek oldu, temiz bir futbolcu bizim için onun böyle olması yeterli.

Quaresma, oynayabilecek durumda olduğunu söyleyebiliriz ama son kararı Şenol Güneş verecek...

Kombine sayısının fazla olması, Beşiktaş taraftarının takıma nasıl sahip çıktığını gösteriyor, keşke bütün taraftarlarımız kombine alsalardı, bilet bulma konusunda sorun yaşamasalardı. Biz Lyon'un ve taraftarların ne yaptığı ile ilgilenmiyoruz, son lig maçlarında yaşadıkları gösteriyor ki onlarda sorun var. Bizim taraftarlarımız aklı selim olmalı, bütün Türk takımlarını biz temsil ediyoruz, alacağımız puanlarla ülkemize katkı sağlamak istiyoruz. Sadece takımlarına destek olsunlar. Onların gelip gelmeyeceği şimdilik belirsiz, provakasyon için geleceklerse gelmesinler ama centilmence maç izlemek için geleceklerse gelsinler. UEFA yetkilileriyle normal toplantılarımızı yapacağız, güvenlik vss.. konularda, rutin dışı bir durum yok.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI