radyobir
radyobir

Real Madrid üst üste üçüncü kez şampiyon

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'u 3-1 yenen Real Madrid, üst üste üçüncü kez şampiyon oldu.

27 Mayıs 2018 08:28 | Kategori:

Şampiyonlar Ligi final maçında Real Madrid ile Liverpool, Kiev'de karşı karşıya geldi. Real Madrid, Benzema ve Gareth Bale'ın golleriyle maçı 3-1 kazanarak üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaşırken, toplamda ise 13. kez Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmış oldu.

Real Madrid, kupayı Zinedine Zidane ile üst üste üçüncü kez kaldırarak ayrıca bir ilki gerçekleştirmiş oldu ve aynı teknik direktörle üç kez üst üste kazanan takım unvanını aldı.

Liverpool'un yıldız oyuncusu Muhammed Salah, 26. dakikada sakatlanarak yerini göz yaşları içinde Adam Lallana'ya bıraktı. 36'da ise bu kez Real Madrid'de Carvajal sakatlandı.



Liverpool'un yıldız oyuncusu Salah, 39. dakikada sakatlanmasının ardından maçı göz yaşlarıyla terk etti.

İspanyol takım, 50. dakikada Benzema'nın attığı golle 1-0 öne geçerken, Liverpool bu golden 5 dakika sonra Mane'nin golüyle eşitliği yakaladı. 61. dakikada ise oyuna yeni giren Bale, Madrid'i attığı rövaşata golüyle tekrar öne geçirdi.


Bale, oyuna girer girmez Real Madrid'i 2-1 öne geçiren golü attı.

Bale, 82. dakikada tekrar golü bulurken, Real Madrid 3-1'lik skorla 2017-2018 yılı Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu.

Maçın sonlarına doğru sahaya giren bir taraftar Madrid oyuncusu Ronaldo'nun yaptığı hücumun durmasına yol açtı.



Maçın sonlarına doğru sahaya giren bir taraftar, Madrid'in yaptığı atağın kesilmesine yol açtı

Karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetti. Mazic'in yardımcıları ise Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic'ti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI