radyobir
radyobir

Reyes sözleşmesini feshetmek istiyor

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Diego Reyes'in sözleşmesinin feshetmek istediği ve MLS'e gitmeyi düşündüğü iddia edildi.

06 Ocak 2019 12:08 | Güncelleme :06 Ocak 2019 12:11 | Kategori:

Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşanabilir... Sezon başında transfer edilen Diego Reyes'le ilgili BeIN Sports İspanya programcısı Fernando Cevallos'tan flaş bir iddia geldi.

Habere göre; Diego Reyes, Fenerbahçe'de umduğunu bulamadı ve sözleşmesini feshetmek istiyor. Bir İspanyol kulübünden teklif alan Reyes'in Fenerbahçe'yi seçtiği ancak hata yaptığını düşündüğü için takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Meksikalı futbolcunun MLS'e transfer olabileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe, sözleşmesi elinde bulunan Diego Reyes ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. 26 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla 10'u ilk 11'de olmak üzere 15 maçta şans buldu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI