radyobir
radyobir

Sinan'ın çapkınlık turu

Romen şarkıcı Otilia ile aşk yaşayan Sinan Akçıl önceki gece çapkınlık turuna çıktı. Geceye ilk olarak Nişantaşı'nda bulunan Sess Bar başlayan Akçıl daha sonra Barcode adlı mekana geçerek bir erkek arkadaşı ile eğlendi.

23 Kasım 2017 02:39 | Kategori: Magazin

Mekanda sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Akçıl, ilerleyen saatlerde telefon ile kulübe kumral bir güzel çağırdı. Ancak bu esrarengiz hanımefendi Akçıl'ı önceki mekanda sanarak orada beklemeye başladı. Uzun süre bekleyen ve oldukça sinirlenen bu güzel bayan hışımla telefona sarıldı ve Akçıl'a "Hem 'gel' diye mesaj atıyorsun sonra da mekan değiştiriyorsun. Bu ne biçim iş diyerek" fırça attı. 

Masadan kovdu

Ardından ikinci gece kulübüne geçen güzel bayanla Akçıl kısa sohbetin ardından sert bir tartışmaya giriştiler. Bu tartışma ilerleyen dakikalarda ciddi bir kavgaya dönüştü. Akçıl bununla da kalmadı ve kumral güzeli masasından kovdu. Akçıl kulüpte eğlenmeye devam ederken burnundan soluyan hanımefendi ise mekandan ayrıldı. Flaşların patlamasıyla yüzünü kapatan bu esrarengiz bayan ilk gelen taksiye bindiği gibi orayı terketti.

Kulüpte uzun süre kalan Akçıl dışarda gazeteciler olduğunu öğrenince hızla çıktı ve kendisine bekleyen Vip minibüse yöneldi. Bu arada gazeteciler fırsatı kaçırmadı ve eski sevgilisi Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün attığı mesajı soruverdi. Ancak Akçıl soruyu yanıtsız bırakarak araca bindiği gibi uzaklaştı.

Bilindiği gibi Hülya Açıkgöz Akçıl'ın sevgilisi Otilia'ya bir mesaj atmış ve "Kız aklını kullan. Benden abla tavsiyesi" şeklinde uyarıda bulunmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI