radyobir
radyobir

Striptiz şovlu doğumgünü partisi

Heryıl olaylı Doğum günü partisine imzasını atan ünlü oyuncu Mehtap Bayrı bu yıl da Doğum günü partisinde sınırları aştı.

27 Mart 2018 02:23 | Kategori: Magazin

Geçtiğimiz gece her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı mekan Karaköy Ferahfeza'da kutlayan oyuncu Mehtap Bayrı'yı oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı.



Özge Özder, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Mehtap Bayrı

Oyuncu arkadaşları cevresinde çok sevilen ve merak edilen Bayrı bu yılda hangi çılgınlığı yapacak demeye kalmadı yapacağını yaptı.



Aslı Tandoğan ve eşi Cahit Tan Yeşilada

''NEBAHAT İLE AYNI AY DA DOĞMAK GURUR VERİCİ''

Doğum günü partisine gelenler arasında bulunan Duayen oyuncu Nebahat Çehre'yi sahneye davet eden Mehtap Bayrı ''Nebahat ile ikimiz Mart ayında doğmuşuz o Mart'ın 15'i ben Mart 26 hiç önemli değil, önemli olan aynı ay da doğmuş olmamız. Pastamı bu sene küçük aldım çünki ziyan oluyor. Nebahatcım ile beraber söndüreceğiz mumları'' dedi.



Nebahat Çehre, Mehtap Bayrı

''BİZİM YAŞIMIZ YOK''

Bayrı'yı kırmayarak sahneye çıkan Nebahat Çehre önce "Canım arkadaşım benim çok mutlu oldum" diyerek sarıldı sonra da mikrofonu alarak ''Mehtapcım bizim yaşımız yok bütün kayıtlar silinmiş'' dedi. Bu arada tek tek isimlerini sayılan oyuncular gelip pastanın etrafına toplandı ve Mehtap Bayrı ile Nebahat Çehre mumları birlikte söndürdü.



Özge Özder

''SİZİ OTURMAYA DAVET ETMEDİM''

Pasta kesildikten sonra Mehtap Bayrı partiye katılan arkadaşlarına seslenerek ''Sizi buraya oturmaya davet etmedim. Arkadaşlar sizden ricam lütfen cep telefonlarınızla canlı yayın yapmayın ve İnstagram'a fotoğraf atmayın'' uyarısında bulunarak ilk çiftetelliyi kendi oynadı.



Nazan - Ufuk Özkan


ERKEK STRİPTİZCİLER

Konuklar ise sabahın ilk ışıklarına kadar çılgınlar gibi Erkek striptizciler eşliğinde çılgınlar gibi eğlendiler.



Erkek striptizci

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI