radyobir
radyobir

Tiyatro galasında ünlüler geçidi...

Yapımını BKM ve ID'nin üstlendiği, yönetmenliğini Hira Tekindor'un yaptığı Arzu Tramvayı'nın prömiyeri önceki akşam Uniq Hall'da yapıldı. 1300 kişilik salon dolup taşarken,  dünya tiyatrosu için bir dönem noktası olarak kabul edilen oyun büyük beğeni topladı.

02 Aralık 2017 02:26 | Kategori: Magazin

Oyun, Zerrin Tekindor, Onur Saylak, Şebnem Bozoklu ve İbrahim Selim’i bir araya getirdi. Tennesse Williams tarafından yazılan ve sahnelendiği günden bu yana dünya tiyatrosu için bir dönüm noktası olarak kabul edilen oyun, Türkiye’de ilk kez 35 yıl önce Yıldız ve Müşfik Kenter tarafından sahnelenmişti. Uzun zamandır yeniden sahnelenmesi için beklenen oyunun prömiyerine Demet Özdemir, Nur Fettahoğlu, Hande Doğandemir, Serkan Altunorak, Suzan Kardeş, Ersin Korkut, Ayça Erturan, Şükrü Özyıldız, Sezin Akbaşoğulları, Güven Kıraç, Nilperi Şahinkaya, Dolunay Soysert, Selma Ergec, Pelin Akil, Anıl Altan, Ezgi Mola, Hande Ataizi, Serenay Sarıkaya, Boran Kuzum gibi ünlü isimler katıldı.

Sorular Kaçırdı

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile aşk yaşayan Demet Özdemir, geçtiğimiz günlerde gazetelerde çıkan haberlere açıklık getirdi. Sevgilisi Oğuzhan Özyakup’un kendisi için sinema salonu kapattığı konuşulan Özdemir, "Oyuncularla birlikte izlediğimiz. Basının da katıldığı gün yapılan bir etkinlik. Öyle bir şey yok” diyerek çıkan haberleri yalanladı.



Özyakup’un "Real Madrid’e transfer oluyorum” şakası karşısında gülme krizine giren ve yıldız futbolcuyu kızdırdığı konuşulan güzel oyuncu, bunun sorulması üzerine ise "Bunları konuşmaya bile gerek yok” diyerek uzaklaştı.

"İnce Eleyip Sık Dokuyorum”



Rengarek kıyafetiyle galaya renk katan Nur Fettahoğlu, "Tiyatroyu sanatın başlangıcı olarak gördüğüm için çok saygın buluyorum” dedi. ‘Çi’ dizisine konuk oyuncu olarak katılan Fettahoğlu, "Bugüne kadar oynadığım karakterler hep değişik olmuştu. Bu ise bambaşka bir karakter. İnşallah güzel sonuç verir” diye konuştu. Kendisine gelen senaryolar olduğunu belirten Fettahoğlu, "İnce eleyip sık dokuyorum. Çok güzel projeler var ama şimdiye kadar şu projede olsaydım dediğim bir rol olmadı” dedi.



Hande Doğandemir, "Çok merak ettiğim, uzun zamandır beklediğim bir oyundu. Şahane oyuncular, mükemmel bir yönetmen. Merakla bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sevgiliye Şartlı Kabul

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bursin’in çekimleri nedeniyle geceye yalnız katıldı. Sarıkaya, "Çok sevdiğim bir oyun, inanılmaz bir kadro. Eminim ki güzel bir iş çıkardılar. Heyecanla izlemeye geldim” diye konuştu. Dizi setinden fırsat buldukça tiyatro oyunlarını takip etmeye çalıştığını belirten Sarıkaya, "Tiyatroda bir oyun olsun, müzikal olsun çok isterim.  Onu yaşamak mertlik meydanı derler zaten. Her yiğidin harcı değil” diyerek tiyatroya yeşil ışık yaktı.



Senaryo yazmaya başladığı ve film çekmek istediğini açıklayan Kerem Bursin’le fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Serenay Sarıkaya, "Kerem Bey sizi oynatmak isterse oynar mısınız?” sorusuna espriyle karışık "Hikayeye bağlı. Oyuncu inandıktan, hissettikten sonra her şey oluyor” şeklinde cevap verdi. 



Geçen yaz kilo vermek için özel bir detoks merkezinde kampa giren Ezgi Mola, "Maşallah hiçbir işe yaramamış. Dikkat etmeye çalışıyorum. Bu kış sezonundaki beslenmeye bağlı olarak önümüzdeki sene devam edeceğim” dedi. 



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI