radyobir
radyobir

Ünlü türkücünün oğluna saldırı

İzzet Altınmeşe'nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe, Bebek'te sevgilisinin saldırısına uğradı.

25 Ocak 2019 09:06 | Kategori:

Son olarak ‘Aslan Ailem’ dizisine rol alan oyuncu Fırat Altunmeşe, önceki gece 3 yıldır birlikte olduğu sevgilisi tarafından Bebek’te darp edildi. Muhabirlerin, "Geçmiş olsun” sorusuna Fırat Altunmeşe, "3 yıllık sevgilim, aşık olduğum kadın bana bunu yaptı” dedi. Tartışmanın nedenini söylemeyen oyuncu daha sonra taksiye binerek uzaklaştı

Türk Halk Müziği sanatçısı İzzet Altınmeşe’nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe, Bebek’teki bir mekanda sevgilisi ile birlikteydi.

Mekan içerisinde hararetli bir şekilde tartışan çiftten Fırat Altunmeşe, mekan çıkışından devam eden tartışma sonucu sevgilisi tarafından saldırıya uğradı.

Suratı kan içerisinde kalan Fırat Altunmeşe’nin alnındaki ve çenesindeki tırnak izleri dikkat çekti. 

Basın mensuplarının görüntü aldığı farkeden çiftten, oyuncunun sevgilisi hızlı adımlarla uzaklaştı.

Muhabirlerin, "Geçmiş olsun” sorusuna Fırat Altunmeşe, "3 yıllık sevgilim, aşık olduğum kadın bana bunu yaptı” dedi. Tartışmanın nedenini söylemeyen oyuncu daha sonra taksiye binerek uzaklaştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI