radyobir
radyobir

Ünlüler sandık başında!..

Ünlü sanatçılar da Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için sabahın erken saatlerinde sandık başına gitmeşe başladılar.

24 Haziran 2018 07:44 | Güncelleme :24 Haziran 2018 11:01 | Kategori:

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için Beykoz’da bulunan Sedat Simavi İlkokulunda oyunu kullandı. Aksu’nun sinirli halleri dikkat çekerken, yanında bulunan bir kişi de basın mensuplarının üzerine yürüyerek çekim yapmasını engellemek istedi. 

Ünlü Sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere sabah saatlerinde Beykoz’da bulunan Sedat Simavi Orta Okulu’na geldi. 1266 nolu sandıkta oyunu kullanan ünlü şarkıcının sinirli halleri dikkat çekti. Aksu basın mensuplarının kendisini oy kullanırken görüntülenmesine tepki göstererek,. görevlilerden çekim yapılmamasını istedi.



Bunun üzerinde Sezen Aksu’nun yanındaki bir kişi basın mensuplarının üzerine yürüdü. Şahıs i "buranın müdürüyüm Sezen hanımı çekmeye iznin var mı” diye, basın mensuplarının üzerine yürüyerek, çekim yapmasını engellemek istedi.

Oy kullanan Sezen Aksu, basın mensuplarının ısrarlı sorularına, " Oyumu kullandım.Bir şey söylemiyorum" dedikten sonra okuldan ayrıldı.Oy kullanırken basın mensuplarına tepki gösteren ünlü sanatçı okuldan çıkarken kendisini görüntüleyen basın mensuplarının hangi kurumdan olduğunu da sormayı ihmal etmedi. 

DEMET AKBAĞ MÜHRÜ TAŞINCA PANİKLEDİ

Oyuncu Demet Akbağ, Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde oyunu kullandı. Akbağ, girdiği kabinden çıkarak görevlilere mührü biraz taşırdığını ve sorun olup olmayacağını sordu. 



Oyuncu Demet Akbağ, Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için oyunu kullandı. Beşiktaş’ta bulunan Tevfik Fikret İlkokulunda oy kullanan Demet Akbağ’a eşi ve ilk kez oy kullanan oğlu eşlik etti. Akbağ, oy kullanmak için girdiği kabinden çıkarak görevlilere mührü biraz taşırdığını ve sorun olup olmayacağını sordu. Bir sorun olmayacağı yanıtını alan Akbağ, tekrar kabine girerek oyunu kullandı. 

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akbağ, ”Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Oğlumla birlikte oy kullandık bugün. O da ilk kez oy kullanıyor bugün. Ailecek geldik oyumuzu kullandık. Evimizde oturup seçim sonuçlarını takip edeceğiz” dedi

YALIN'DAN OY KULLANMAYANLARA TEPKİ

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanan ünlü sanatçı Yalın, "Oy vermeyeni kabul etmiyoruz" dedi. 



Sabahın erken saatlerinde vatandaşlık görevini yerine getirmek için okula gelen ünlüler arasında İbrahim Kutluay ve Yalın da vardı. 

"OY VERMEYENİ KABUL ETMİYORUZ"

Oy vermenin önemine değinen şarkıcı Yalın, "Güzel ülkemin her bireyine yarar sağlayacak bir sonuç istiyoruz. Hayırlı olsun. Oy vermeyeni kabul etmiyoruz” dedi. 

MEŞHUR HAREKETİNİ SANDIK BAŞINDA DA YAPTI

Etlere tuz atma şekliyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusret, oyunu da meşhur hareketiyle kullandı. Nusret "Saltbae" hareketiyle gerçekleştirdiği oy kullanma işlemini sosyal medya hesabından da paylaşarak, " Her şey Türkiye için" yazısını not düştü. 

Restoranında müşterilerine hazırladığı etlere tuz atma şekliyle dünya çapında fenomen haline geline Nusret, Cumhurbaşkanlığı ve 27 . Dönem Milletvekilliği için oyunu Beşiktaş’ta kullandı. Oyunu meşhur etlere tuz atma hareketi olan " Saltbae" yaparak kullanan Nusret, bu anları sosyal medyada paylaştı. Paylaşımının altına ise ünlü isim;"Her şey Türkiye" için notunu düştü. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI