radyobir
radyobir

Ünlüleri buluşturan çifte kutlama

DMC Genel Müdürü Samsun Demir ve oyuncu Sanem Çelik, önceki akşam Bebek Taps'te yeni yaşlarını kutladı. Müzik ve sinema dünyasının ünlü isimlerini buluşturan çifte kutlamada gecenin sürprizi Ajda Pekkan'dan geldi. Konser programı nedeniyle geceye katılamayan Pekkan, oryantal Nuran Sultan'ı göndererek 'İyi ki doğdunuz' dileklerini iletti.

20 Mayıs 2017 00:53 | Kategori: Magazin

18 Mayıs doğumlu olan Samsun Demir ve Sanem Çelik’in doğum günü kutlamasına müzisyenler Gülşen, Gülben Ergen, Betül Demir, Simge Sağın, Ziynet Sali, Gökhan Keser, Ömür Gedik, Fettah Can, Cansu Kurtçu, İzzet Yıldızhan, Behzat Gerçeker ve Zara’nın yanı sıra "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin oyuncuları katıldı. Kutlamaya katılmayan Meryem Üzerli’nin aynı saatlerde başka bir mekanda arkadaşlarıyla eğlenmesi ise dikkat çekti.



Gülben Ergen

Yeni yaşını kutlayan DMC Genel Müdürü Samsun Demir, "Sanem bizim arkadaşımız. Aynı zamanda bizim oyuncumuz. Birlikte kutlayalım istedik. Ajda Hanım bir dansöz sürprizi yaptı. Bende çok şaşırdım. Esprili bir hareket oldu” diye konuştu.



Ajda Pekkan'dan doğumgünü hediyesi dansöz Nuran Sultan

Geceden en son ayrılan isim olan Sanem Çelik, elinde çiçekle dikkat çekti. Soruları yanıtsız bırakan oyuncu, hızla aracına bindi. Geceye katılan Çelik’in erkek kardeşinin boynuna astığı kuru biberler ilgi odağı oldu.

Kutlama sonrası evlerinin yolunu tutan ünlü isimler ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. İkiz bebek heyecanı yaşayan Cansu Kurtçu ve Fettah Can çifti, "Henüz isim belirlemedik ama eski isimlerden düşünüyoruz. Doğum Türkiye’de olacak” diye konuştu. Kapıda ikiliyi yakalayan Gülben Ergen’de söze girerek çifte annelikle ilgili tüyolar verdi.



Gülşen - Ozan Çolakoğlu

Eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte kutlamaya gelen Gülşen, "Emzirme saatim geldi” diyerek kutlamadan erken ayrıldı.

Katıldığı bir ödül öreninden koştura koştura geldiğini belirten Ziynet Sali, "Yarın konser var. O yüzden erken çıktım. Herkesin 19 Mayıs bayramı kutlu olsun” dedi. Sali, parmağındaki tek taş yüzünü soran muhabirlere yüzüğü göstererek "Tek taşımı kendim aldım” dedi.



Ziynet Sali

Geceden birlikte ayrılan Betül Demir ve Ömür Gedik, yeni albüm için düet müjdesi verdi. Ömür Gedik, Betül Demir’in yeni albümündeki iki şarkıya vokal yapacağının sözünü verdi. Gedik, megastar Tarkan’ın yakında piyasaya çıkacak albümü için 10 milyon lira harcadığının hatırlatılması üzerine "Albümü merakla bekliyoruz. Albümlerin masrafları kişiden kişiye değişir. Ben o kadar para harcamam” dedi. 



Fettah Can - Cansu Kurtçu

Yaz tatilini Bodrum’da geçireceğini söyleyen Oktay Kaynarca, "Yazdan önce son turlar” diye konuştu.



Onur Gülmez - Pelin Batu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI