radyobir
radyobir

Yayından kalktı, çekilen bölümler çöpe gitti...

Yaklaşık 2 aydır Show TV'de yayınlanan "Arkadaşlar İyidir" adlı dizi aniden yayından kalktı. Bu arada çekilen 11. bölümün sahneleri de çöpe gitti.

26 Ekim 2016 06:05 | Güncelleme :26 Ekim 2016 12:11 | Kategori: Medya

Yönetmenliğini Deniz Koloş'un yaptığı, Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Ece Dizdar ve Emre Karayel başrollerini paylaştığı "Arkadaşlar İyidir" adlı dizi aniden yayından kaldırıldı. 

Pazar günü 9. bölümü yayınlanan ve halen 11. bölümün çekimleri süren "Arkadaşlar İyidir"in setine aniden gelen haberle dizinin kanal tarafından yayından kaldırıldığı bildirildi. 

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin kadrosuna 11. bölümün yayınlanmayacağı ve çekilen sahnelerin çöpe gideceği söylendi.

Halen içerde alacağı bulunan dizinin ekibine de, alacaklarının dizinin yayın tarihinden 60 gün sonra ödeneceği bildirildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI