radyobir
radyobir

Yeni bir aşka mı yelken açtı?..

Uzun süredir Haluk Bilginer ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran Zerrin Tekindor, Cihangir de görüntüledi.

21 Mayıs 2017 00:27 | Kategori: Magazin

Gece yarısına kadar kalabalık bir grup ile eğlenen oyuncu mekan içerisindeki bir beyefendi ile de yakınlaştıkları görüldü.



Birlikte kadeh kaldıran ve sarılarak oturan ikili, çıkışta ise sorulardan kaçtı. Mekan çıkışında karşılarında gazetecileri gören ikiliden Tekindor, mekan sahibine "Bunlar nereden çıktı. Ne kadar zamandır buradalar” diyerek hızla taksiye yöneldi.



Mekan içerisinde samimi olduğu beyfendiyi geride bırakarak taksiye binen oyuncu, sorulan bütün soruları da yanıtsız bıraktı.



Adı öğrenilmeyen beyefendi ise Tekindor’un bu tavrı karşısında oldukça şaşırdı ve arkadan gelen taksiye binerek Cihangir’den ayrıldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI