radyobir
radyobir

Yılmaz Erdoğan 50 oldu...

Yılmaz Erdoğan önceki akşam Maslak Uniq İstanbul içerisindeki BKM Mutfak adlı mekanda 50.yaşını dostlarıyla birlikte kutladı. Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan'ın organizasyonuyla düzenlenen geceye Kenan Doğulu - Beren Saat, Caner Erkin - Şükran Ovalı, Ersin Korkut, Eser Yenenler, Şebnem Bozoklu - Kanat Atkaya, Songül Öden, Suzan Kardeş, Edis, Olgun Şimşek - Zeynep Kocabey gibi ünlü isimler katıldı.

06 Kasım 2017 02:02 | Güncelleme :06 Kasım 2017 08:27 | Kategori: Magazin

Eşi Belçim Bilgin Erdoğan'sız doğum gününü kutlayan Yılmaz Erdoğan "Vallahi 50 olduk. Her gün bir şey öğrenerek geçiyorsa o gün genç bir gündür. Çok mutluyum. Ayrıca öğrencilerimle birlikte olmam daha da heyecanlı. Belçim, Rodin'in okul meselesi yüzünden olamadı. Biraz oradan üzgünüm. Ama o uyumadan facetime bağlantı yapacağım" dedi. 



Muhabirlerin "Kendinizi kaç yaşında hissediyorsunuz?" sorusuna Erdoğan, "Tam 50 yaşında hissediyorum. Büyünce çocukları çocuk zannediyoruz ama kafa aynı. Sadece görüntümüz değişiyor zamanla. Ancak olgunluk biraz da güzel" yanıtını verdi.



"Tecrübeli biri olarak çocuklarınıza 'Şunu yap ihmal etme, ya bunu yapma' dediğiniz neler var?" şeklindeki soruya Yılmaz Erdoğan "Çocuklarıma her zaman yapılmışı yapmayın, söylenmişi söylemeyin. Her zaman yeni bir şey söyleyin diyorum" yanıtını verdi.



AYAK ÜSTÜ KONUŞMUYORUZ

Kenan Doğulu - Beren Saat çifti gecede bir saat kadar kaldı. Mekan çıkışı muhabirlerin sorularına ikili "Arkadaşlar acelemiz var. Ayak üstü soru cevaplamıyoruz" şeklinde yanıt verdi. Beren Saat'in göğüs dekolteli bluzu dikkat çekti.



HANDE ERÇEL GÖRMESİN

Hande Erçel'in sevgilisi işadamı Mehmet Dinçerler doğum günü partisine tek başına katıldı. Yaklaşık iki saat kaldığı geceyi Dinçerler, esmer ve sarışın iki güzelle terk etti. Muhabirlerin objektiflerine yakalanan Mehmet Dinçerler, yüzünü saklamak için ciddi çaba sarf etti. Muhabirlerin "Hanımefendiler kim?" sorusuna Dinçerler, "Tanımıyorum" yanıtı verdi. Hande Erçel'in bu duruma ne yorum yapacağı merak konusu oldu

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI