radyobir
radyobir

Ziyech her an gelebilir...

Yönetim, taraftara iki müjde birden vermeye hazırlanıyor. Jeremain Lens'in kiralanması için oyuncu ve Sunderland ile her konuda anlaşmaya varıldı. Ziyech için de artık son temaslar yapılıyor.

27 Ağustos 2016 13:30 | Kategori:

Sarı-Lacivertliler, transfer dönemine hızlı bir giriş yapmıştı. Aatif, Neustadter, Van der Wiel, Skrtel ve İsmail Köybaşı’na imza attıran Fenerbahçe, daha sonra frene bastı.

Pereira’nın ayrılış süreci, hemen ardından Dick Advocaat’ın göreve gelmesi için yapılan çalışmalar nedeniyle transfer rafa kalktı. Ancak son dönemde takviye için çalışmalara hız verildi. Advocaat’ın isteğiyle gündeme gelen Jeremain Lens’te mutlu sona ulaşıldı.

28 yaşındaki kanat oyuncusunun kiralanması için hem Hollandalı yıldızla hem de kulübü Sunderland ile her konuda anlaşma sağlandı.

Lens’in transferinin iki gün içerisinde açıklanması bekleniyor. İki senedir Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Hakim Ziyech konusunda da mutlu son çok yakın.

23 yaşındaki ofansif orta saha için Twente ile yapılan görüşmelerde de sona gelindi. Ziyech, bir an önce kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Taraflar el sıkışır sıkışmaz, Faslı futbolcu kendisini Sarı-Lacivertli yapacak imzayı atacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI