radyobir
radyobir

"John Wick" fragmanında Mel Gibson tartışması

Mel Gibson'ın, yeni John Wick dizisinin ilk fragmanında merkezde yer alması tartışmalara yol açtı.

02 Eylül 2023 05:49 | Kategori: ABD

Oyuncu ve yönetmen, başrol oyuncularından biri olduğu Continental: John Wick Dünyasından'la (The Continental: From the World of John Wick) ABD televizyonundaki ilk düzenli rolünü canlandıracak.

Gibson, Keanu Reeves'in başrolünü oynadığı aksiyon serisindeki suikastçı otelinde çalışan Cormac'i canlandıracak. Continental'da, 1970'lerdeki genç Winston Scott'ın gözünden otelin kökeni keşfedilecek. John Wick filmlerinde Winston'ı Ian McShane canlandırıyor.

Üç bölümlük dizide Colin Woodell, Ayomide Adegun ve Mishel Prada da rol alıyor.

Gibson'ın oyuncu kadrosuna alındığı haberinin 2021'de duyurulmasından kısa süre sonra, yıldız hakkındaki pek çok iddia nedeniyle John Wick'in hayranları bunu onaylamadığını paylaşmıştı. 67 yaşındaki oyuncu geçmişte ırkçı, Yahudi düşmanı ve homofobik yorumlar yapmakla suçlanmıştı.

2006'da Malibu'da alkollü araç kullandığı şüphesiyle gözaltına alınan Gibson, bir polis memuruna Yahudi düşmanı sözler sarf etmişti. Oyuncu daha sonra özür dileyerek yorumlarının "bir cinnet anında ağzından kaçtığını" belirtmişti.

Hollywood oyuncuyu bir dönem kara listeye alsa da Gibson 2017'de, başrolünde Andrew Garfield'ın oynadığı Savaş Vadisi'yle (Hacksaw Ridge) En İyi Yönetmen dalında Oscar'a aday gösterilmişti.

Temmuz 2021'de Gibson, bir videoda Donald Trump'ı selamlarken görüldükten sonra da eleştirilere maruz kalmıştı.

Continental: John Wick Dünyasından, 22 Eylül'de Prime Video'da yayımlanacak. Önceki aylarda gösterime giren 4. John Wick filmi büyük beğeni toplamıştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI