radyobir
radyobir

"O kadar salladım, beni ilk arayan o oldu"

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz salı gecesi Yeniköy Fiko Ocakbaşı'nda efkar dağıtan eski eşi Okan Kurt'tan bir gün sonra aynı mekana gitti. Kızı Hira ve arkadaş grubuyla kebap yiyen Akalın, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

05 Ekim 2018 02:57 | Kategori: Magazin

Kızı Hira Kurt'u kucağında arabasına taşıyan Demet Akalın, neşeli halleriyle dikkat çekti. Muhabirlerin "Dün gece eski eşiniz Okan Kurt'ta bu mekandaydı. Okan Bey yarı alkollü şekilde mekandan efkarlı şekilde ayrıldı. Ne söylemek istersiniz?" sorusuna "Arkadaşlar çocuğum yanımda. Ben Okan Bey'le görüşmüyorum" şeklinde cevap verdi.

'ARABAYI VE PLAKAYI DEĞİŞTİRİYORUM'

Eski eşi Okan Kurt'un, kızı Hira'nın ve kendi isminin baş harflerinden oluşan 'DOH' plakaya sahip lüks arabası hakkında konuşan Demet Akalın, "Plakayı ve arabamı en kısa zamanda değiştireceğim" dedi.

Eşi Buse Varol'la geçtiğimiz günlerde İstinye Park'ta görüntülenen Alişan, Demet Akalın'la olan kavgası hakkındaki sorulara "Gereksiz konulara cevap vermiyorum" demişti. Bu konuyu soran muhabirlere Demet Akalın, "Adamı bildiğimden zaten barışmak istemedim ki. Çok onun hakkında bir şey konuşmama gerek yok" dedi.

'SILA'YA O KADAR SALLADIM AMA BENİ İLK ARAYAN O OLDU'

Seren Serengil'le küs olduğu yönündeki sorulara Akalın, "Benim Seren'le sorunum olmaz. O beni sosyal medyadan ilk olarak çıkardı. Bu saatten sonra kırgınlık ve küslüklerin içinde olmak istemiyorum. Gülben Ergen, Sezen Hanım (Sezen Aksu), Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses beni sürekli aradılar. Allah hepsinden razı olsun. Sıla'da mesela. Beni ilk arayan oydu. Şoka girdim. Kadına o kadar sallamıştım ama ilk beni o aradı" sözleriyle yanıt verdi.

'İBRAHİM BEY'DEN ALLAH RAZI OLSUN'

Yıllar önce İbrahim Tatlıses'in "Demet Hanım benim nasıl binici olduğumu bilir" sözü üzerine dava açan Demet Akalın, şikayetini geri almış ve "İbrahim Bey'in bu lafı çirkin bir laf. Benim sülalem ve ailemle aramı açtı. Onunla bir daha görüşmeyeceğim" demişti. Yıllar sonra İbrahim Tatlıses'le barıştığını açıklayan Demet Akalın, "İbrahim Bey'den vallahi Allah razı olsun. Üst üste beni aradı birkaç gün. Haciz gelen de benim, boşanan da benim. İnsanlar benim yanımda olmalı. Ben iyi olursam, kızım da iyi olur" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI