radyobir
radyobir

"Sinan'la biz hiç küsmedik..."

Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ebru Şallı ile barıştıklarını açıklamıştı.... Ebru Şallı, barış haberleri için, "Biz Sinan'la hiçbir zaman küsmedik ki barışalım. Bizim aramızda kavga gürültü olmadı" dedi.

12 Mayıs 2015 07:08 | Kategori: Magazin

Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ebru Şallı ile barıştıklarını açıklamıştı.... Ebru Şallı, barış haberleri için, "Biz Sinan’la hiçbir zaman küsmedik ki barışalım. Bizim aramızda kavga gürültü olmadı” dedi.

ZOR SORU

Şallı, "Sevgili misiniz” sorusuna ise "Bu zor bir soru. Bunu zaman gösterecek. Şu an için bir şey söylemek istemiyorum. Zaman her şeyin ilacıdır” yanıtını verdi.

YORUCU BİR İLİŞKİYDİ

Şallı, şöyle devam etti: "İki insan arasındaki özeli, neler yaşandığını kimse bilemez ancak biz biliriz. O yüzden yazılan, çizilen, konuşanlar beni ilgilendirmiyor. Sadece biraz yoruldum, yorucu bir ilişkiydi bizimkisi. Sinan’dan biraz zaman istedim. Şu an ilişkimizi zamana bıraktık. Benim iki çocuğum bu tarz haberlerden rahatsız oluyorum. Sürekli ayrıldılar barıştılar haberleri beni üzüyor.

AYŞE YANITI

Şallı, ayrılığa Sinan Akçıl’la adı aşk dedikodularına karışan Ayşe Akın’ın yol açtığı haberleri için de, "Bizim ayrılmamızın üçüncü şahıslarla alakası yok, sonuçta Sinan bin kişiye şarkı veriyor. Tabii ki onlarla çalışacak” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI