radyobir
radyobir

5 yaşındaki sakacı çocuğun başına gelenler

Azfamily.com internet sitesi tarafından geçilen haberde, ABD'de öğrenim gördüğü anaokulunun bahçesinde pantolonunu indiren 5 yaşındaki Eric Lopez isimli çocuğun bu davranışının okul yönetimi tarafından cinsel sapıklık olarak kabul edildiği belirtildi.

01 Temmuz 2014 10:15 | Kategori: ABD

Öğrenci dosyasına işlenen söz konusu eylem, çocuğun yaşadığı bölgede yer alan okullarda eğitim aldığı sürece silinmeyecek.
Eric’in velisi olan annesine ise söz konusu olaydan sonra çocuğuna zorla imzalattırılan ve Eric’in suçunu kabul ettiği belge ilgili olarak herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.
Söz konusu disiplin suçu kaydının çocuğunun dosyasından silinmesi için iki ay boyunca uğraş veren annenin tüm bu çabaları ise sonuçsuz kaldı. Yerel yetkililerin devamlı olarak geri çevirdiği anne, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, küçük çocuğuna söz konusu suçu atfeden okul yönetiminin Eric’in yaşını hiç dikkate almadığını belirtti.
Okul yönetiminden yapılan açıklamada ise 5 yaşındaki çocuğa cinsi sapık damgasının vurulmadığı iddia edildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI