radyobir
radyobir

Ahududu CKM'de

Tiyatrokare'nin yeni oyunu Ahududu, 12 Ocak Perşembe günü saat 20:30'da, İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi'nde dokuzuncu kez seyirci ile buluşacak.

04 Ocak 2017 09:41 | Kategori: Kültür & Sanat

Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban’ı aynı sahnede buluşturan ve kapalı gişe ile "perde” diyen oyun, Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran’ın başarılı oyunculukları ile öne çıkıyor. 20. yüzyıl klasikleri arasına giren ve adalet, yalnızlık kavramlarını farklı şekilde sorgulayan Joseph Kesselring oyunu, kostümleri, dekoru, oyunculuk gücü ve yeni uyarlamasıyla seyircinin kalbine dokunuyor. Tiyatrokare’nin Ahududu oyununun biletleri Biletix ve gişelerde satışa sunuluyor.

Yazan: Joseph Kesselring
Uyarlayan/ Yöneten: Nedim Saban
Dekor Tasarımı: Barış Dinçel
Kostüm Tasarımı: Günnur Çaras
Işık Tasarımı: Yüksel Aymaz
Yardımcı Yönetmen: Erdinç Doğancı
Oyuncular: Suna Keskin/ Melek Baykal/ Nedim Saban/ Cem Güler/ Halim Ercan/ Dicle Alkan/ Birol Engeler/ Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
İlgili Haberler
YUKARI