radyobir
radyobir

Arap hayranlarının hücumuna uğradılar

Burak Özçivit, nişanlısı Fahriye Evcen'le önceki gün Bebek'te görüntülendi. Öğlen saatinde Happily Ever After'a müstakbel eşi Fahriye Evcen'le kahvaltı yapmak için gelen Burak Özçivit, Arap hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

08 Nisan 2017 05:02 | Güncelleme :08 Nisan 2017 08:47 | Kategori: Magazin

Mekanın açık bölümüne oturan ikili karşılıklı oturmak yerine yan yana oturmayı tercih etti. Yolun üzerinde ikiliyi fark eden arap ve yerli hayranlar mekanın önünde dört dönüp ikiliyi görüntülemek için yoğun çaba harcadı. Durumdan rahatsız olmadıkları anlaşılan çiftin sohbetlerine kimseye aldırış etmeden devam etti. Bir ara samimiyeti ilerlettiği görülen çiftten Fahriye Evcen'in sevgilisinin saçlarını okşadığı görüldü.

Kahvaltı masasında fotoğraf çektirdiler

Mekan dışındaki ilginin yanı sıra aynı mekanda kahvaltı yapan bir ailenin ünlü çiftle fotoğraf çektirmek için izin istedi. Hayranlarının isteğini geri çevirmeyen ikili dakikalarca hatıra fotoğrafları çektirip gördükleri ilgiyi karşılıksız bırakmadı. Yerli hayranlarını geri çevirmediklerini fark eden arap hayranları mekanın içerisine girip ikiliden izin istedi, onların bu ilgisini de geri çevirmeyen ikili durumdan kurtulmak için hesap isteyip mekandan ayrıldı.



Bizi seviyorlar

Çıkış kapısında gazetecilerin yoğun ilgisinin yanı sıra hayranlarıyla da karşılaşan ikili zor anlar yaşadı. Özçivit, kendilerini bekleyen hayranları için,"Güzel bizi seviyorlar sağolsunlar. Bizde işimiz ne gerektiriyorsa onu yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.Fahriye Evcen'in Murat Yıldırım'la başrolünü paylaştığı "Sonsuz Aşk"  filmini bir kez daha gideceğini söyleyen Özçivit,"Galasına gitmiştim, çok güzeldi. Bir kere daha gideceğiz, Fahriye ile setlerden fırsat bulabilirsek" dedi.

"Ürünler güzel gözüksün diye"

Fahriye Evcen'e yüzü olduğu jean firmasındaki basına servis edilen fotoshoplu fotoğrafları hatırlatılınca oyuncu,"Geçen zaten bir aradaydık, çok güzel bir lansman gerçekleştirdik. Herkeste biliyor artık uzun zamandır bir tekstil firmasının yüzüyüm ve çok güzel işler çıkarıyoruz birlikte.İnanılmaz güzel bir iş çıktı. Ama şöyle söyleyeyim, hangi fotoğrafta yapılmıyor ki! artık.Hepsinde yapılıyor, mutlaka kullanılıyor. Yapılmayan hiçbir fotoğraf yok. Burada aslında bir parçada firmanın isteği bu.  Ürünleri iyi göstermek adına değişimler tabi ki yapılıyor. Bu koleksiyonda benimde tasarımlarım var, ağırlıklı olarak benim tasarımlarım. O yüzden ürünleri en iyi şekilde göstermek adına fotoğraflarda düzeltme yapılıyor. Siz beni yıllardır biliyorsunuz hep aynıyım" şeklinde cevapladı.

"Fırsat bulursak kesinleştireceğiz"

Haziran ayında nikah masasına oturacaklarını bir kez daha yenileyen çiftten Özçivit,"Düğün haziranda olacak. Net tarih vermek kesin değil. Fahriye'yle karşılaşırsak setlerden dolayı net tarihi vereceğiz, o yoğun ben yoğun. Ne zaman işlerimiz hafiflerse o zaman haber vereceğiz" diye konuştu.



"Sürpriz sinema filmi"

Burak Özçivit, yaza sürpriz bir sinema filmi olacağını müjdelerken Fahriye Evcen'le mi? olur sorusuna,"Aynı projede olamayız,hali hazırda ikimizde işleri var. Ama yaza bir film sürprizi yapacağım" şeklinde konuştu.

"Ezilme tehlikesi geçirdiler"

Gazeteciler ile sohbet ettikten sonra hayranların fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen ikili dakikalarca yoğun ilgiye karşılık verdi. Ezilme tehlikesi yaşayan çiftten Fahriye Evcen, arap hayranlarından sıyrılıp araçlarına yöneldi. Sevgilisinin arabaya bindiğini fark eden Burak Özçivit, hayranlarının yanından hızla uzaklaşıp direksiyonun başına geçip hızla uzaklaştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI