radyobir
radyobir

Aşk yeniden mi başlıyor...

Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabında paylaştığı yazıların Murat Boz'la barışacak iddialarının ortaya çıkmasına neden olmuştu. Sakuçoğlu konuyla ilgili, "Ben Murat'la kötü değilim zaten görüşüyoruz ama tekrar bir arada olmayacağız" dedi.

18 Mart 2015 07:29 | Kategori: Magazin

Moda tasarımcısı ikiz kardeşler Raisa & Vanessa, Sonbahar/Kış koleksiyonunda kadınları, hayat bulmaları için kış bahçelerine davet etti. 40 parçadan oluşan Garden of Raisa & Vanessa Koleksiyonu’nun bahçe dekorlu defilesi, Maslak Arena’da yapıldı. Davetliler arasında Eliz Sakuçoğlu da vardı. Habercilerin ilgi odağı olan Sakuçoğlu, Murat Boz'la olan birlikteliğini soran gazetecilere "Düşman değiliz görüşüyorduz ama tekrar birlikte olmamız mümkün değil" yanıtını verdi. Eliz Sakuçoğlu, Merve Boluğur’la defilede çektiği fotoğrafı da Instagram’ına yükledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI