radyobir
radyobir

Beşiktaş Şenol Güneş'in cezasına itiraz etti

Beşiktaş, olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından PFDK'nın verdiği cezalara tepki göstermişti. Bu akşam oynanacak Karabükspor maçı öncesi de bir maç ceza alan Teknik Direktör Şenol Güneş için düğmeye basıldı...

10 Şubat 2017 12:48 | Güncelleme :10 Şubat 2017 13:38 | Kategori:

Siyah beyazlı yönetim bu akşam 19.00'da Kardemir Karabükspor ile deplasmanda yapacakları maç öncesi Türkiye Futbol Federasyonu'na, Şenol Güneş için başvuruda bulundu... Tahkim Kurulu'na müracaat eden Beşiktaş, Teknik Direktörleri Şenol Güneş'e verilen bir maçlık cezanın ertelenmesini ve bu akşam hocalarının sahaya çıkmasını talep etti.İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, kanuni haklarını kullandıklarını ifade ederek, "Şenol Güneş'in cezası ertelenmeli. Bunun için gerekli başvuruyu yaptık. Yanıt bekliyoruz. Cezalar bizim için ağır" diye konuştu.Beşiktaş'a Şenol Güneş için yapılan itirazları için cevap maç saatinden önce verilecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI