radyobir
radyobir

Boşandığı eşine 1 milyar dolar verecek

Mahkemenin Pazartesi günü yayınlanan kararda Hamm'ın petrol şirketinin kontrolünün devam ettirebileceği kaydedildi. Hamm ile 1988 yılında evlenen ve aynı şirkette daha önce avukatlık yapan Sue Ann Hamm boşandıkları için birkaç milyar dolar talep ediyordu. Sonuç olarak mahkeme talep edilenden daha az bir ödeme kararı vermiş oldu.

14 Kasım 2014 10:43 | Kategori: Dünya

Petrol şirketinin kurucusu ve CEO’su da olan Harold Hamm’ın avukatı Michael Burrage yaptığı açıklamada, "Sayın Hamm kararın adil ve adalete uygun olduğunu düşünüyor. Sonunda bitti. Bu birçok spekülasyonun da sona ermesi demek.” dedi.
Bayan Hamm’ın avukatı ise seçenekleri değerlendirmekte olduklarını söylemekle yetindi.
Boşanma davası 2,5 yıl sürdü. Bu süreçte bayan Hamm, eşi Harold’ın evlilikleri süresince yaptığı liderlik ve aldığı kararlar nedeniyle Continental’in borsadaki değerinin düştüğünü kanıtlamak için şirketten 600 bin sayfadan fazla doküman istemişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI