radyobir
radyobir

Cannes'da ünlüler geçidi

68. Cannes Film Festivali'nin açılı kadın yönetmen Emmanuelle Bercot'nun Başı Yukarda (La Tete Haute) filminin galasıyla başladı. Festivalin açılış törenine jüri üyeleri ve dünyaca ünlü isimler katıldı.

14 Mayıs 2015 07:03 | Kategori: Kültür & Sanat

Julianne Moore, Karlie Kloss, Naomi Watts, Lupita Nyong'o ve Natalie Portman gibi birbirinden ünlü isimlerin boy gösterdiği kırmızı halıya, dünya basını yoğun ilgi gösterdi.

Sade çizgilerin tercih edildiği gecede şıklığıyla göz dolduran isimler arasında oyuncu Lupita Nyong'o, model Doutzen Kroes, jüri üyelerinden Sienna Miller gibi isimler vardı.

Gecenin en kötü tercihini ise güzel model Bar Rafaeli'nin yaptı.

Bu yıl başkanlığını ünlü yönetmen kardeşler Joel ve Ethan Coen'in yaptığı jüride Fransız oyuncu Sophie Marceau, Kanadalı sinemacı Xavier Dolan, İngiliz oyuncu Sienna Miller, Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro, İspanyol oyuncu Rossy de Palma, Malili şarkıcı Rokia Traore ile Amerikalı aktör Jake Gyllenhaal var.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI