radyobir
radyobir

Dubai, zayıflayan vatandaşa altın veriyor

Yetişkinler ve çocuklar arasında yapılan ikinci yarışma bir hafta sonra Dubai'de başlayacak. Haberi, salı günü Dubai Emirliği'nin Khaleej Times gazetesi yayınladı.

10 Temmuz 2014 12:25 | Kategori: Dünya

Dubai Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmaya her yaş ve milletten yetişkin ve çocuklar katılabilecek. İki ayda en az iki kilo veren ödülü kazanmış sayılacak. Kazanan yarışmacılara her verdiği kilo için bir gram altın verilecek. Geçen seneden farklı olarak bu defa katılımcının çocuğu da iki kilo vermeyi başarırsa ödül ikiye katlanacak. 
Yarışma yetkilisi Huseyin Lutah, "Bu yıl ailelere öncelik verdik. Bireysel katılımcılara göre yarışmaya çocuklarıyla katılanlar ödüllerini katlanmış olarak alacak” dedi. 
15 Temmuz-15 Eylül arasında sürecek yarışmaya aileler 13 yaşının altındaki çocuklarıyla katılabilecek. Kayıtlar internet üzerinden veya Dubai’nin bazı parklarında yapılacak. 
Geçen sene katılımcılara ödül olarak, değeri iki milyon dirhemin üzerinde (540 bin dolar) toplam 6 kilo altın verildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI