radyobir
radyobir

Dünyaca ünlü balet masterclass için geliyor

Koreografileriyle dünyanın birçok ülkesinde ödül alan, Fados filminin koreografı ve dansçısı Patrick De Bana bale masterclass çalışması için Türkiye'ye geliyor.

23 Ekim 2017 17:21 | Kategori: Kültür & Sanat

En iyi dansçı, en iyi koreograf, yılın en iyi koreografisi gibi birçok ödül almış ve sayısız adaylığı bulunan Patrick De Bana Cadde Sanat’a masterclass için geliyor. Geçtiğimiz sene İstanbul Devlet Opera ve Balesini konuk koreograf olarak çalıştıran, Aspendos bale festivalinde Svetlana Zakharova ile sahne alan tecrübeli koreograf bu sene de yoğun bir tempo içinde dünya turnesi gerçekleştirmektedir. Bu tempo içinde kendisiyle çalışma fırsatı bulacak şanslı öğrenciler için 27-29 Ekim tarihlerinde masterclass düzenlenecektir.

Bu çalışmada 13 yaş ve üzeri bale deneyimi olan öğrencilerle ileri seviye bale dersi ve Patrick De Bana’ya ait koreografi çalışmalarına yer verilecektir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI