radyobir
radyobir

ENKA'da Müzik Serüveni Fazıl Say ile Başlıyor!

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları, 10 Ekim'de düzenlenecek açılış konserinde, ENKA'nın daimi sanatçısı ve usta piyanist Fazıl Say'ı ağırlayacak. Uluslararası çapta önemli başarılara imza atan sanatçı konserde, Beethoven repertuvarından çok özel bir seçkiyi ENKA dinleyicisi için çalacak

03 Ekim 2017 12:00 | Kategori: Kültür & Sanat

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, sonbahar boyunca seyircisine benzersiz bir müzik ziyafeti sunacak.  10 Ekim Salı günü başlayacak 29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları’nın açılış konserinde, dünyanın Türkiye’ye bakışını etkilemeyi başaran önemli piyanist ve besteci Fazıl Say sahne alacak. Çocukluğundan beri müziğiyle harikalar yaratan ve uluslararası çapta önemli başarılara imza atan sanatçı konserinde, bir kez daha efsanevi eserlere hayat verecek.
 
Dünyanın en önemli salonlarında verdiği unutulmaz konserleri, besteleri ve aldığı sayısız ödülleriyle tanınan Fazıl Say, konserde Beethoven repertuvarından çok özel bir seçkiyi ENKA dinleyicisi için yorumlayacak. Usta sanatçı,  10 Ekim Salı akşamı saat 20.30’da, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda dinleyicisiyle buluşacak.
 
Şehir Müziğe Doyacak!
 
29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları, Fazıl Say’ın ardından 17 Ekim Salı günü Türkiye’nin en genç yeteneklerinden biri olan Emir İlgen, 24 Ekim Salı günü Mirkelam, 31 Ekim Salı günü şef Ertuğ Korkmaz yönetiminde ve piyanist Gülsin Onay’ın ortak performansı ile Orkestra Akademik Başkent’i ağırlayacak. Etkinliklere, 7 Kasım’da Ceyda Pirali önderliğindeki PIATANGO ve Jülide Özçelik, 19 Kasım’da Barış İçin Müzik Orkestrası / Neşeli Pazarlar, 21 Kasım’da Borusan Quartet ile piyano virtüözü Gökhan Aybulus, 28 Kasım’da Burçin Büke- Seran Bilgi ve 30 Kasım’da Erol Evgin konuk olacak.
 
29. Yıl ENKA Kültür Sanat Buluşmaları, 25 Aralık akşamı çok sesli müzik kültürünün öncü topluluklarından Boğaziçi Caz Korosu’nun erken yılbaşı kutlaması niteliğindeki performansıyla sona erecek.
 
Program kapsamında düzenlenecek tüm konserler, ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda saat 20.30’da; 19 Kasım Pazar düzenlenecek Neşeli Pazarlar etkinliği ise saat 11.30’da gerçekleştirilecek.
 
29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları’nın, 25 Aralık tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.
 
29. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI